Informatie voor Ouders

Informatie

Op deze pagina zetten we belangrijke informatie voor u en uw kind. 

Beste Ouders en verzorgers,

Vanaf zaterdag 29 mei starten wij weer het live lesgeven bij de Escamp University! Wij verwachten de leerlingen om 9:45, we gaan om 10:00 van start. Hieronder leest u de corona maatregelen.

Wij kijken uit naar het live op zaterdag lesgeven!

Zaterdag 10 juli hebben wij een eindfeest, de week erna is het zomervakantie! We sluiten af met spelletjes, terugblikken en afscheid nemen van de leerlingen die volgend jaar naar het VO gaan..Ook hebben weer een mooie expositie met overzicht van al het mooie werk van de EU leerlingen.

Het nieuwe schooljaar start op 19 september 2021!

Bilgen, Wanda en Yosha

In verband met het corona virus:

We hebben voorlopig geen uitstapje waar we met het ov moeten of met een tourbus, en ook niet waar we met zijn allen in een ruimte moeten.

Afstand:
- Tussen kinderen: geen 1,5m afstand. - Tussen onderwijspersoneel en kind: zoveel mogelijk 1,5m afstand.
- Tussen volwassenen: altijd 1,5m afstand.
- Ouders komen het gebouw niet in, bij vragen graag mailen of bellen.

Blijf thuis bij:
- Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38ºC.
- Leerlingen blijven ook thuis als een gezinslid verkouden is en koorts heeft.
- Leerlingen en onderwijspersoneel die tot de risicogroep behoren, of waarvan gezinsleden tot de risicogroep behoren, kunnen thuisblijven.

Hygiënemaatregelen:
- Handen wassen met zeep (minimaal 20 sec.)
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
- Gebruik papieren zakdoekjes.
- Voordat de leerlingen komen en nadat de leerlingen het gebouw verlaten, worden de oppervlakten en materialen, na gebruik, ontsmet en schoongemaakt.
- Er wordt 1 toilet voor de meisjes en 1 toilet voor de jongens beschikbaar gesteld.

Wij houden onze normale begintijd aan, dus om 10:00 uur starten we tot 13:00 uur.
Wij hebben natuurlijk ook begrip als u uw kind(eren) niet wilt sturen. Onze vraag is dan ook om dit naar ons toe te communiceren. Dit kan per mail en u kunt a.s. zaterdag bellen naar: 070-205 26 80. Ook als u uw kind(eren) a.s. zaterdag naar Escamp University stuurt, vragen wij u om dit per mail, uiterlijk donderdag, ons te laten weten. Dit is nodig om de leerlingen in twee groepen te verdelen en weten wij hoeveel kinderen aanwezig zullen zijn.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te kunnen hebben. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijf veilig en blijf gezond!

Vriendelijke groet van Bilgen,Wanda en Yosha

Normaal gesproken hebben we op zaterdag les van 10.00 tot 13.00.

In de colleges bespreken we de actualiteiten en werken we aan per periode verschillende thema's. We nodigen interessante gasten uit of gaan op stap naar musea, evenementen, onderwijsinstellingen en nog veel meer.